HomeBlog | ElpressPersoonlijke hygiëne apparatuur in kleine en beperkte ruimtes, het kan!

Persoonlijke hygiëne apparatuur in kleine en beperkte ruimtes, het kan!

Bent u op zoek naar een upgrade op hygiëne gebied, maar hebt u weinig ruimte beschikbaar? Dit is geen probleem. Door onze jarenlange ervaring, zijn we in staat om middels standaard oplossingen een hygiëne oplossing op maat te realiseren. Ook in kleinere of minder praktische ruimtes.

Innovatie zit in ons DNA
We komen het regelmatig tegen. Klanten die graag een stap willen maken op het gebied van hygiëne, maar tegen ruimtegebrek aanlopen. Vaak wordt ten onrechte gedacht dat hygiëneoplossingen veel ruimte in beslag nemen. Doorat we constant onze producten blijven innoveren, is ons assortiment zo breed dat we voor vrijwel elk vraagstuk een passende oplossing kunnen bieden. Wij zien kleine ruimtes dan ook niet als een probleem. Vanuit onze Passie voor Hygiëne gaan we graag samen met onze klanten deze uitdaging aan.

Voorbeeld van persoonlijke hygiëne apparatuur in een kleine ruimte
Voor Bart’s Retail hebben we, ondanks een smalle doorgang, een hoogwaardige hygiëneoplossing opgeleverd, waarbij een efficiënte doorgang gewaarborgd blijft.
Bekijk hier de referentie en de foto's.

Benieuwd wat we voor u zouden kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

 

_KFD6752_miner glow.jpg

 

Wout Spanjers
Wout Spanjers

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief. Iedere twee maanden ontvangt u interessant nieuws, handige tips en de laatste productontwikkelingen op het gebied van hygiëne in de voedingsmiddelenbranche.

Newsletter

Recente artikelen